مزایا و ویزگی های فلفل قرمز

گردشگری سلامت
مهار عفونت مالاریا با پادتن های مونوکال
مارس 10, 2021
گردشگری سلامت
عصاره دانه کنجد نویدبخش درمان پارکینسون
مارس 12, 2021

مزایا و ویزگی های فلفل قرمز

فلفل ها مزایای زیادی دارند. آنها کالری کمی دارند و از تغذیه خوبی برخوردار هستند. همه انواع آن مخصوصا فلفل قرمز منابع عالی ویتامین های A و C، پتاسیم، اسید فولیک و فیبر می‌باشد. به علاوه، آنهایی که ادویه دار هستند، غذای ملایم را زنده می‌کنند و باعث رضایت بیشتر آن می‌شوند. فلفل ها در هر اندازه و رنگی وجود دارند. برخی گرما را بسته بندی می‌کنند. دیگران شیرین هستند. می‌توانید آنها را تازه، یخ زده، خشک یا کنسروی تهیه کنید.
فلفل دلمه ای – سبز، نارنجی، زرد و قرمز – را در بقالی یا در سالاد مشاهده کرده‌اید. فلفل قرمز بیشترین میزان تغذیه را دارد، زیرا بیشترین مدت زمان را در تولید خود داشته است. فلفل سبز زودتر از موعد برداشت می‌شود، قبل از اینکه زرد، نارنجی و سپس قرمز شود. در مقایسه با فلفل دلمه ای سبز، فلفل قرمز تقریباً ۱۱ برابر بتاکاروتن و ۱.۵ برابر ویتامین C بیشتری دارد.

#گردشگری #سلامت #پزشک #پزشکی #دندانپزشک #دکتر #گردشگری_سلامت #توریست #چشم_پزشک #پرستار #بین_الملل #ویروس #درمان #گردشگری_پزشکی #توریست #توریست_سلامت #توریسم #توریسم_سلامت #دکتر #کرونا #کوید_19 #بهداشت #Tourism #health_tourism #medical_tourism #Medical #doctor #coronavirus #Covid_19 #Health

mjs
mjs

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *