تاثیر کاهش مصرف کربوهیدرات در ابتلاء به بیماری های قلبی

گردشگری سلامت
ال ای دی های ماوراء بنفش برای تولید ویتامین (D)
اکتبر 4, 2020
گردشگری سلامت
باکتری ها، تهدیدی غیرکرونایی که سلامت بشر را هدف قرار داده است
اکتبر 6, 2020

تاثیر کاهش مصرف کربوهیدرات در ابتلاء به بیماری های قلبی

یک بررسی علمی در مرکز تحقیقات تغذیه پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم که بر روی اطلاعات حاصل از مطالعه قند و لیپید تهران صورت گرفته نشان می‌دهد، تبعیت از رژیم غذایی کم کربوهیدرات که تاکید بر دریافت پایین کربوهیدرات و دریافت بالای پروتئین گیاهی دارد می‌تواند با کاهش خطر بروز بیماری قلبی – عروقی همراه باشد. کربوهیدرات ها یکی از مولکول‌های عمده مواد غذایی هستند که در خوراکی‌های مختلف از نان و برنج و سیب زمینی به صورت مولکول پیچیده تا انواع شیرینی‌جات و شکلات‌ها و شربت‌ها به شکل ساده به وفور یافت می‌شود و ما روزانه مقادیر قابل ملاحظه‌ای از آنها را در سبد غذایی خود مصرف می‌کنیم.
دکتر پروین میرمیران رییس مرکز تحقیقات تغذیه پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم با بیان این مطلب افزود: خطر بیماری قلبی-عروقی در جهان روبه افزایش بوده و منجر به کاهش کیفیت زندگی و افزایش مرگ و میر در کشورهای مختلف از جمله ایران می‌شود. وی افزود: ما در این مطالعه نشان دادیم برخی الگوهای غذایی رایج از جمله رژیم کم کربوهیدرات می‌توانند در پیشگویی خطر بیماری قلبی – عروقی دارای نقش باشند.
وی در پایان گفت: پیشنهاد می‌شود محققین در حوزه تغذیه، مطالعات مشاهده‌ای بیشتری با حجم نمونه بالا، در زمینه ارتباط پیروی از رژیم غذایی کم کربوهیدرات با مصرف بالای پروتئین و چربی گیاهی با خطر بیماری قلبی – عروقی را در مردان و زنان انجام دهند تا نتیجه گیری دقیق‌تر و قطعی‌تر در این زمینه انجام شود.

#گردشگری #سلامت #پزشک #پزشکی #دندانپزشک #دکتر #گردشگری_سلامت #توریست #چشم_پزشک #پرستار #بین_الملل #ویروس #درمان #گردشگری_پزشکی #توریست #توریست_سلامت #توریسم #توریسم_سلامت #دکتر #کرونا #کوید_19 #بهداشت #Tourism #health_tourism #medical_tourism #Medical #doctor #coronavirus #Covid_19 #Health

mjs
mjs

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *